Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Markéta Procházková se může právem zařadit mezi největší ozdoby českých divadelních scén. Jednotlivé produkce se o ni doslova perou. A není divu. Markéta totiž neoplývá jen jedinečným hudebním talentem, ale navíc i skvěle vypadá.

Od dob, kdy chodila s muzikálovým kolegou Tomášem Savkou, vypadá stále lépe, a taky na sobě pořádně maká. Zabrat jí dají i role, kde má náročné taneční party. Fyzičku si maximálně procvičila hlavně v Divadle Kalich, kde hraje v téměř všech představeních, nejnověji v muzikálech Touha a Rent, kde ji můžeme vidět jako sexy tanečnici v úsporných kostýmech. "Taky jsem kvůli tomu začala kromě tance i hodně cvičit, aby si diváci neklepali na čelo, co jim to leze na pódium za cvalíka," smála se Markéta.

Nyní má Markéta před sebou další premiéru, a to pro změnu v Divadle Broadway, kde si zahraje v muzikálu Adam a Eva. Byli jsme se podívat na focení divadelního programu, kde účinkující pózovali v kostýmech, a Markéta je zase pořádně sexy. Sice má na sobě tógu ve stylu antiky, ale s pořádně vysokým rozparkem a s výstřihem, v němž vystavuje své vnady v černé podprsence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám