Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to víc než dva roky, co prožila několikaměsíční románek s Leošem Marešem, dokonce kvůli němu brala zakázky i v Česku a na Slovensku, aby mu byla blíž, byť jinak pracuje hlavně za hranicemi. Vše ale rychle skončilo a krásná slovenská topmodelka Michaela Kociánová už zase šlape módní mola a propůjčuje svou tvář prestižním značkám mimo naši republiku.

Naposledy nafotila kolekci plavek a nám se podařilo získat exkluzivní záběry z focení, které probíhalo v přímo rajském prostředí Cookových ostrovů v Tichém oceánu. Cesta do této daleké destinace krásce trvala více než 30 hodin.

Modelka, která je extrémně vytížená a pracovala pro Dior, Vivienne Westwood či Alexandra McQueena, tráví většinu času v New Yorku. Zanedlouho se na chvíli vrátí na rodné Slovensko, kde se opět stane ambasadorkou soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. České castingy do nejprestižnější modelingové soutěže začínají již tento týden a jejich ambasadorkou je topmodelka Pavlína Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám