Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Cesty domů, herečka Nikol Kouklová, se pro dobrou věc rozhodla uspořádat charitativní akci. Byla nejen v roli organizátorky, ale také účinkující, moderátorky a stylistky módní přehlídky. A zapřáhla pořádně i svého přítele Karla Heřmánka mladšího.

"Mám hroznou radost, ani jsem nedoufala, že by se za hodinku mohlo vybrat přes třináct tisíc. Je to sen. Celý výtěžek poputuje občanskému sdružení Slunce pro všechny, kterého je patronkou maminka mého přítele Hanka Heřmánková.

"Přítel mi také hrozně pomohl. Natahoval červený koberec, staral se o hudbu, se kterou byly technické problémy. Nestačila jsem se učesat ani namalovat. Snažili jsme se ze sebe udělat srandu a snad se to líbilo. Karel byl i v roli modela, předváděl na skatu, ani jsem nedoufala, že tam vjede. Popral se s tím a třeba to i někoho pobavilo," dodala Nikol, která s partnerem žije již tři a půl roku ve společné domácnosti.

"Žijeme spolu téměř od začátku a zatím jsme se nezabili. Vztah se ověřuje tím, že spolu dva žijí," říká půvabná zrzečka, která má skvělý vztah i se svojí 'tchyní' a 'tchánem'. "Vztahy v rodině máme dobré. Hanka mi půjčila i divadlo," uzavřela Kouklová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám