Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holčička na fotce je krásnou studentkou a modelkou, která zkusila své štěstí v soutěži krásy. Ač byla považována za jednu z favoritek, nakonec nevyhrála, ale i tak si splnila jeden ze svých snů. Známá je také díky tomu, že chodí se synem jednoho bývalého známého českého politika. Už víte?

Simona Dvořáková (19) je finalistkou České Miss 2014, která se narodila v Praze, ale její rodina pochází z Moravy. A snad právě proto prožívala většinu prázdnin v malebných Beskydech.

Sympatická blondýnka studuje Gymnázium Jana Nerudy v Praze, kde ji letos čeká maturita. Poté by ráda pokračovala ve studiích na vysoké škole. Konkrétně by chtěla studovat psychologii.

Simona se samozřejmě věnuje i modelingu, i když jí většinu volného času zabere studium a sportování. Přesto má na svém kontě nafocení několika zajímavých kampaní a o její výstavní sexy postavičku je velký zájem.

Pózovala například v odvážném kalendáři s Petrou Faltýnovou, který se fotil na exotickém Bali. Simona je velkou milovnicí golfu, snowboardu a lyžování. Ve Špindlerově Mlýně si ji proto můžete najmout jako instruktorku.

Atraktivní blondýnka letos byla horkou favoritkou České Miss. Překvapivě nedosáhla na ani jeden z titulů, což ale muselo potěšit jejího přítele - syna expremiéra Mirka Topolánka Tomáše, s nímž už nějaký ten pátek tvoří stabilní a krásný pár. Tomáš se totiž nijak netajil tím, že z účasti své přítelkyně v soutěži krásy moc nadšen není.

Reklama

Další články

Načítám