Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rafinovaně střižené šaty s hlubokými výstřihy jsou velkým hitem již několik let. Musíte být stále ve střehu a pořádně si hlídat dekolt. Ani to však někdy nepomůže. To předvedla Jennifer Lopez (41) v pořadu Vsaď se, že... vysílaném na německém kanálu ZDF. Právě v posledním díle této populární show moderované Thomasem Gottschalkem se americká zpěvačka a dvojnásobná maminka nerada odhalila a ukázala, že i po čtyřicítce se rozhodně nemá za co stydět.

Jennifer přijala pozvání německého moderátora do svého pořadu, jehož poslední díl byl natáčený v Coliseo Balear na Mallorce. Společnost jí tam dělal také člen skupiny Modern Talking Dieter Bohlen. Oba dva pánové měli přitom s luxusními hnědočernými šaty zpěvačky problémy, do široké sukně se stále motali a museli dávat pozor, aby o její výstřih neradi nezavadili. V jednu chvíli musel Gottschalk Jennifer dokonce pomoci s usednutím a sukni jí přidržoval. Moderátor se tak s diváky rozloučil díky Lopez vskutku originálně.

Reklama

Další články

Načítám