Hlavní obsah
Článek

Na londýnské klubové scéně patří mezi největší hvězdy, ale za mixážní pult se postavila už v mnoha zemích světa. Než se ale z Munroe Bergdorf stala úspěšná DJka, prošla velkou proměnou, konkrétně z muže na ženu...

Když jako zakřiknutý student univerzity v Brightonu Munroe úspěšně dokončila studia, od základů přehodnotila život. Po přestěhování do Londýna si začala pohrávat s ženskou identitou a intenzivně docházet na kurzy pro DJ, ale její mixování hudby bylo prý zpočátku opravdu příšerné.

Pro ulítlou taneční scénu byla ale zajímavým zjevem, a tak získala několik nabídek k hraní, při nichž nabyla sebevědomí a stále se zlepšovala. Její hudební záběr je nyní po zhruba sedmi letech v branži široký. Přestože je jejímu srdci nejblíž 'Old Skool Hip Hop' a R’n’B, na čemž v mládí vyrůstala, je schopna na akcích hrát i žánry jako Pop či Dance.

Poté, co se její transformace přiblížila dokonalosti a Munroe se stala skutečně půvabnou ženou, přišly i modelingové nabídky. Spolupracuje tak například s Ayeshou Hussain, či anglickou oděvní značkou Boy London, pro kterou dokonce navrhnul módní řadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám