Hlavní obsah
Článek

Bude-li existovat nepořádek, bude nutné uklízet. Nyní konečně nastal čas vzít jarní úklid za jiný konec. Žijeme v zajímavé době návratu k tradicím na jedné straně a rychlého přijímání nejmodernějších technologií na straně druhé. Díky odborným magazínům, internetu a sociálním sítím kupříkladu dobře víme, že drahé čisticí prostředky snadno nahradí ocet, šťáva z citrónu nebo třeba studený černý čaj.

Tradiční „chemie“, moderní postupy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Od roku 2002 boduje společnost iRobot na celém světě s robotickým vysavačem Roomba, kterého se dosud prodalo více než 10 milionů kusů. V roce 2013 navíc iRobot rozšířil nabídku domácích robotů o mop Braava. A právě tady se potkávají staré babské rady s nejmodernějšími technologiemi. Robotický mop iRobot Braava dokáže plně nahradit klasický mop a ušetřit vám spoustu času, který můžete věnovat sportu, rodině či koníčkům. Přesvědčily se o tom tisíce českých zákazníků v průběhu letošní vánoční sezóny.

Přesný, chytrý, neslyšný. iRobot Braava

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důvodů proč začlenit robotický mop Braava do letošního jarního úklidu existuje nespočet. Díky technologii vnitřní navigace v místnosti NorthStar, která vznikla ve spolupráci s americkou NASA, Braava přesně ví, které části místnosti vytřela a které vytřít zbývá. Na konci úklidu se navíc pokaždé vrátí na místo, odkud začala. Braava během úklidu navíc nevydává žádný zvuk. Je absolutně tichá. Vytírání podlah proto můžete klidně naplánovat na hlubokou noc. Braava nikoho nevzbudí.

Na práci jsou iRoboti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

iRobot Braava dosahuje v zákaznických anketách vynikajících výsledků. Spokojenost překračuje 95 %. Roboti od značky iRobot se stávají přirozenou součástí našich domácností. Právě na jaře roku 2014 nastal čas odhodit předsudky a naplno využít zkušeností našich babiček a zároveň objevů moderní vědy. Po citrónu zůstanou čisté a voňavé dřevěné plochy, robotický mop Braava se zase postará o nablýskané podlahy. iRobot Braava je k dostání v síti autorizovaných prodejců a na www.irobot.cz.

iRobot Friends

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vztah mezi zákazníky a produkty společnosti iRobot je velmi osobní. Toto pouto vyžaduje i specifický přístup ze strany celé značky. Abychom mohli být našim zákazníkům blízko, stejně blízko jako mají oni k našim produktům, vytvořili jsme síť iRobot Friends. Tato nová síť certifikovaných poradců dává našim zákazníkům možnost vidět roboty iRobot v akci přímo u nich doma a získat veškeré informace od důkladně proškolených odborníků. Předvedení robotů lze objednávat po celé České republice.

Další články

Načítám