Hlavní obsah
Článek

V anglické modelce Kelly Brook (44) se snoubí vše, co ženu dělá ženou. Dlouhé vlasy, smyslný pohled, něžné rysy ve tváři i postava přesýpacích hodin... Co ostatní modelky musely dohánět silikony, Kelly nadělila příroda. Štědrá k ní však byla i v další oblasti spojené s mateřskou hojností - v bocích. A právě na nich se u modelky rychle projeví každé kilo navrch...

Je s podivem, že přísný tréninkový režim jejího vyrýsovaného fitness trenéra Davida McIntoshe nevede Kelly k podobnému zapálení do cvičení. Spíš to vypadá, že vztah má na ni účinky zcela opačné. Alespoň soudě podle fotografií ze středy. Modelka nejdřív ve West Hollywoodu zašla k lékaři, poté navštívila opalovací salón a následně vyzvedla Davida a společně pokračovali směrem k restauraci The Ivy, kde poobědvali.

Ačkoli dvojice nyní působí harmonicky, její začátky byly bouřlivé. Poté, co se modelka s trenérem v únoru po několikatýdenním vztahu rozešla kvůli podezření z využívání její slávy, se dali opět dohromady. A neztráceli čas! Po pár dnech se dokonce zasnoubili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám