Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásné modelky a fotbaloví frajírci k sobě neodmyslitelně patří. Čutálisté nejen ve světě, ale i v Česku se po svém boku zpravidla chtějí pochlubit atraktivní kráskou, a tak většinou neodolají nájezdům lačných modelek, které fotbalista, nejlépe s tučným kontem, láká jako magnet do svých osidel lásky.

Ne každá kráska s fotbalistou vydrží, ale najde se i dost těch, ze kterých se po čase vyklubou dlouhodobé vztahy, manželství, děti a následné bolestné rozchody. Na celou plejádu našich missek a modelek, které skončily v náruči fotbalisty, nebo dokonce hned několika fotbalistů, se podívejte do naší fotogalerie.

Přebornicí ve fotbalovém milostném opojení je Aneta Vignerová (36), jež chodila se známým sukničkářem Tomášem Ujfalušim a momentálně randí s méně známým fotbalistou Michalem Zemanem. Hvězdu světového formátu nakonec přivedla až do stavu manželského Alena Šeredová (46). Té se ale podle italských médií manželství s italským brankářem Gigim Buffonem začíná povážlivě hroutit.

Slabost pro fotbalisty měla i sexy modelka Diana Kobzanová (42). Ta svého času prožila vášnivý vztah s Martinem Jiránkem. Mičudu ale vyměnila za hokejku a nějaký ten pátek vrká po boku hokejisty Michaela Frolíka.

Nejstabilnějším vztahem se naopak může pochlubit bývalá rosnička Radka Kocurová, jež s Tomášem Rosickým žije už jedenáct let. Pro fotbalisty měla vždy slabost silikonová dračice Hana Mašlíková. S reprezentačním obráncem Michalem Kadlecem jí to zatím klape už přes rok a vypadá to hodně vážně. Biologické hodiny zřejmě vnadné modelce nemilosrdně nikoliv tikají, ale bijí na poplach.

Mediálně nejostřeji sledované je manželství známého fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky (50) a modelky Vlaďky Erbové (42), za což velkou měrou mohou fotbalistovy nekonečné tahanice s exmanželkou.

A také v českém rybníčku se můžeme pochlubit rodinkou Beckhamových! Pokud fotbalisté potřebují poradit s módními trendy, stačí zajít za obráncem Radkem Kováčem a jeho ženou Klárou Medkovou (40). Tento přeslazený páreček strávil doma před zrcadlem víc času než svého času Řepka na disciplinární komisi fotbalového svazu.

S fotbalistou už čtyři roky spokojeně žije i nová Česká Miss Earth Nikola Buranská (32), u níž je však velký předpoklad, že provinční kopačku časem vymění za lukrativnější zboží. Pokud ji ale její přítel Filip Novák naočkuje proti missí nemoci zlatými cihličkami, je tu ještě šance, že tuto chorobu královen krásy nakonec zdárně překoná.

Reklama

Další články

Načítám