Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je ale švanda, že zrovna ty dvě si něco vyčítají! Když Super.cz přišel s článkem, že Eva Feuereislová (34) se chystá do světa modelingu, umístila si Ornella Štiková (31) na svou sociální síť její fotku s popiskem, že po jejím zhlédnutí nikdo neusne. „Nechápu, jak takovou fotku může někdo dobrovolně pustit ven. To, že prohlašuje, že chce být modelka, mě vyděsilo,“ uvedla. A hvězdička VyVolených si to vážně nenechala líbit!

Ani jedna z dívek zrovna není výkvětem České Miss a hvězdou první velikosti, takže vzájemné výčitky vypadají docela směšně.

„Vzhledem k tomu, že se znám s Gábinou Partyšovou a přijde mi jako super ženská, tak Ornelle za její slova ráda naložím. Co to jako zkouší? Proto, abych se dostala do šoubyznysu, jsem si na rozdíl od ní nemusela udělat dítě s někým slavným,“ rýpla si Eva. Že ona se stala slavnou přes ukazování psích oušek v reality show, o tom se taktně nezmínila.

„Je vážně hezké, že se o mě stará. Ale já to nepotřebuju. Ornella by se měla především starat o syna a o svého Pepu, aby jí zase nepláchnul za jinou,“ přisadila si Eva s dovětkem, že její rodina si také nehraje na milionáře, aby je pak paparazzi načapali, jak makají na vrátnici...

Reklama

Další články

Načítám