Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) ušla během dvaceti let tuzemským šoubyznysem hodně dlouhou cestu. Před jednadvaceti lety odstartovala sólovou dráhu a jako vyklidněná rebelka z formace Laura a její tygři začala zpívat Gottovu Cestu rájem. Hned posbírala první z hudebních cen Grammy za Objev roku. V následujících letech už byla důstojnou konkurentkou dvou tehdy největších tuzemských hvězd Báry Basikové a Lucie Bílé.

Rok od roku točila nová alba a po vzoru největších zahraničních star měnila důsledně svou image. Na profesní cestu a proměny současné dvojnásobné maminky Ilony Csákové se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zatímco po dvacítce působila Ilona s černým přelivem, kily navíc a natupírovaným hárem jako holka od vedle, na konci devadesátých let se se svými největšími hity na rtech proměnila v sexy samici, která nedala spát snad každému muži. Pak ale kariéra začala uvadat a zpěvačka začala bojovat s nadbytečnými kily, nad kterými občas vítězila, a občas ne. A taky začala hledat osudového muže a zhmotňovat své sny o početné rodině.

Za svou láskou nakonec s klidem odešla až do Soběšic u Brna, kde vychovává syny Daniela a Dominika, věnuje se domácnosti, zahradě, ale stále nepřestala zpívat. „ Jsem tady šťastná. Je úžasné sledovat, jak kluci rostou,“ rozněžnila se dvojnásobná maminka, která se ani s mateřstvím na svou profesi nevybodla. „Mám nově postavenou kapelu, oprášili jsme některé mé zapomenuté písně a jazzové fláky a máme před sebou koncertování,“ prozradila své nejbližší plány zpěvačka, která po zhubnutí kil jen kvete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám