Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Los Angeles se uvolňuje další nemovitost, ve které pobývala několik let známá osobnost. Tentokrát se uchýlil k prodeji svého loftového bytu americký kytarista skupiny Jane’s Addiction Dave Navarro (46), který kdysi hrával i s Red Hot Chilli Peppers. Na trhu nemovitostí je aktuálně jeho byt situovaný na jednom z nejznámějších rohů světa Hollywood & Vine mezi ulicemi Hollywood Boulevard a Vine Street k dispozici za 949 tisíc dolarů, tedy asi 18,9 miliónu korun.

Loft v desátém podlaží s rozlohou 146 metrů čtverečních v luxusním bytovém komplexu Broadway Hollywood Navarro koupil rok po rozvodu s Carmen Electrou v roce 2007, a to za 1,04 miliónu dolarů (20,7 miliónu korun). Věhlasná budova, postavená v roce 1928, která disponuje střešním bazénem, fitcentrem, luxusním lobby či 24hodinovými službami komorníka, se nachází přímo u mezi celebritami velmi oblíbené sushi restaurace Katsuya. V komplexu v minulosti bydlely i další hvězdy, jakými jsou například Charlize Theron, Jason Statham či Wilmer Valderrama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám