Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zábavné show Souboj národů, ve které se střetávají hvězdné týmy Čechů a Slováků, pořádně přituhuje.

Nejenže celebrity odpovídají na všetečné otázky, ale ještě mají s troškou fantazie popisovat záludné předměty. A jeden takový zajímavý předmět si vzala do parády polovička hudební formace Těžkej Pokondr Roman Ondráček, který svou lechtivou charakteristikou umělohmotného předmětu, o němž neměl ani tušení, na co doopravdy je, přivedl do rozpaků nejen své slovenské soupeře, ale i moderátora pořadu Martina Dejdara.

„Tohleto mě zaujalo, to je malej vibrátůrek a líbí se mi, že je tam ještě jedna modrá věc uvnitř a tomu se říká rošťáček, který rošťačí,“ šokoval Ondráček svérázným popisem předmětu, uvnitř něhož byl modrý pytlík na odpadky.

Poté, co z „vibrátůrku“ vyndal „rošťáčka“, se hned jal popisovat jeho výhody, které Dejdarovi nebyly vůbec jasné. „Tu šipečku máš na to, abys věděl, jak a kam rošťačit, kam to potom dát, prostě to zabalíš do toho igeliťáku. Je to pro kamarády na víc použití, když někoho potkáš třeba někde u pumpy, dáš mu to, ať si také zarošťačí,“ poučoval Dejdara Ondráček. Na celou vtipnou scénku s mini vibrátorem se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám