Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) je tváří nového autosalonu s luxusními vozy. Kdo taky jiný než tahle luxusní kočička. A své práci dělala čest, válela se po kapotách fár za milióny, projela se, předvedla i couvání do úzké mezery. A při tom všem se snažila, aby opět nedošlo k faux pas a přítomní fotografové nezachytili její spodní kalhotky.

Nás zajímalo, proč si vzala tak krátké šaty, které se jí navíc shrnovaly, když byla celá na trní a věčně si je popotahovala. Mohla zvolit třeba šortky. "Klient si vyloženě přál, abych přišla v šatech. Ale příště si je vezmu asi až na zem, když vidím, o co se tady všichni snaží," krčila rameny Andrea.

Jak můžete vidět v naší fotogalerii, její veškeré snažení stejně přišlo vniveč a kalhotky na snímcích jsou. A nejen kalhotky. V jednu chvíli pro změnu Verešová neuhlídala průramky šatů a vypadalo to, že naopak podprsenku nechala doma.

Andrea je zdatná řidička. Dokonce si troufá řídit i ve vysokých podpatcích. "Je to docela pohodlné, podpatkem se zapřu a špičkou šlapu na pedály. Jen platformy si do auta neberu, to pak nemáte v noze cit," vysvětlovala.

A jakou největší vzdálenost a v největší rychlosti kdy ujela? "Byla to cesta do Itálie, jeli jsme s manželem ferrari a v jízdě se střídali a chvílemi jsem uvažovala, zda je tachometr v pořádku, protože ručička byla úplně vpravo," prozradila Verešová. "Když mám možnost, je volná silnice a nikde nejsou policisté, rychlou jízdu si užívám. Zároveň jsem ale zodpovědná, vždyť jsem matka od dětí," dodala.

A my dodáváme, že jsme s Andreou poprvé vedli rozhovor kompletně v češtině, v níž se díky hodinám výuky u pedagožky Jany Postlerové zlepšuje mílovými kroky, takže se na ni budeme moci brzy těšit ve VIP zprávách. Nenašli jsme jedinou chybičku. "Tak to děkuji, ale pořád bojuji s přízvukem," přiznala Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám