Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) to zřejmě s novým přítelem Michalem Zemanem myslí vážně. Už spolu bydlí, a dokonce uvažují i o tom, že by si spolu pořídili něco většího. A důvod? Kvůli založení rodiny to rozhodně není.

Anetu jsme potkali na otevření nového obchodu s obuví a kabelkami, jehož tváří bývala Taťána Kuchařová (36). A tam nám svěřila, že právě boty a oblečení jsou důvodem, proč se musí přestěhovat.

"Náš byt je jako jeden velký showroom. Nemám šatnu, takže mi oblečení visí na štendrech a pod nimi se válejí lodičky jedny přes druhé a k tomu ještě další boty. Kolik jich mám, bych snad ani nedovedla takhle z hlavy spočítat. Ale rozhodně ke každé barvě šatů, ke své profesi to potřebuju a využiju třeba i takové tělové, které by si normálně vzal málokdo," vysvětlovala.

Ale asi i tento počet je málo, protože si z obchodního centra odnášela další dva úlovky. "Nemám nic proti levným botám kolem sedmi stovek, na sezónu vystačí. Doma mám ovšem i ty dražší, nejdražší, myslím, za dvacet osm tisíc korun," řekla nám Aneta.

Reklama

Další články

Načítám