Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Neznáme přesné světové statistiky, ale troufáme si tvrdit, že jde o unikát! Televize Nova začala natáčet novou řadu populární detektivní série Kriminálka Anděl. Všichni by čekali, že šéf vyšetřovatelů, jehož v předchozích řadách hrál Martin Stropnický (67), nyní ministr obrany, v projektu Novy skončí, ale není tomu tak!

„Martin Stropnický se bude objevovat i ve čtvrté řadě,“ potvrdil Super.cz za Novu Martin Šnýdr s tím, že šéfa policistů vyšetřujících jednu vraždu za druhou sice už zastávat nebude, i tak se ale prý mají diváci na co těšit.

A patrně i štáb. Doufejme, že Stropnický, který má ze zákona přidělenou ochranku, nebude mít žádnou scénu, při které by se rval. Jinak by se mohlo stát, že ostří hoši, kteří mají za úkol chránit jeho zdraví a život, by mohli herci, který se s ním pustí do křížku, nepěkně nabančit.

Kromě Stropnického nechybí ani oblíbený Marek Taclík, ale také David Švehlík či Martin Hofmann, ve čtvrté řadě navíc nastoupí na místo vedoucí kriminálky Zlata Adamovská v roli Věry Brotánkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám