Hlavní obsah
Článek

Opravdu jsme tomu nevěřili a nejdřív se domnívali, že nás šálí zrak nebo máme tak špinavý monitor. Super.cz získal fotografie nové České Miss World Terezy Skoumalové, na níž tahle dívka, která má jinak dokonalé tělíčko, ukazuje chlupy na hrudi vedoucí až do záňadří. A pěkně nás polilo horko!

Tereza ale opravdu naštěstí nebude muset vrátit korunku a přeorientovat se na soutěž Mr. Transméďa. Snímky nám totiž poslal herec Zdeněk Podhůrský. Snad aby se na něj nezapomnělo, vybavil si, že jednou s dívkou spolupracoval, a tak se vytasil se svým zážitkem.

„Tereza hrála v mém videoklipu Číslo na Boha, který byl a je dodnes spojený se stejnojmenným charitativním projektem. Všichni účinkující včetně Ivanky Jirešové, Kamily Nývltové a dalších přátel ho natáčeli zadarmo. A ty chlupy jen dokazují, že má velký smysl pro humor. Přemýšleli jsme chvíli, že by ve videu měla chlupatá prsa a ona nebyla proti, nakonec jsme to ale zamítli,“ uklidnil nás Zdeněk.

Natáčení s kočkou prý bylo super. „Tereza je bezvadná, nebojí se udělat si ze sebe legraci. Při natáčení jsme blbli, jedna fotka je důkazem jejího smyslu pro humor. A jsem moc rád, že se zrovna jí podařilo získat tak krásný titul,“ popřál jí takhle na dálku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám