Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

A nejen vy - sousedům vypadnou oči, až letos vyjedete poprvé se svou novou sekačkou! Ještě loni jste takový stroj vybírali podle šířky záběru a výkonu, aby dobře fungoval právě na vašem více či méně členitém pozemku. A podle kvality zpracování. Jenže ta je například u německé značky AL-KO Kober s 80letou tradicí naprostou samozřejmostí. Tak podle čeho vybírat? Na řadu přichází váš vkus a fantazie!

Dámská volenka pro náročné sekandy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak o takové možnosti se vám, milé dámy, zatím ani nesnilo! Napadlo vás někdy, že při výběru nové sekačky budete kontrolovat barvu svých oblíbených botiček nebo odstín laku na nehty? Aby vám s nimi sekačka ladila? Značka AL-KO přichází na trh s převratnou modelovou řadou elektrických rotačních sekaček s jednoznačným názvem LADY. Z palety atraktivních odstínů si vyberete ten originální, ten váš. A pánové pozor, taková výjimečná sekačka je ideální tip na překvapivý a užitečný dárek pro partnerku!

Kdo neseče, není Čech!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mávátka, fandítka, troubítka, šaškovské čepice, dresy – český fanoušek je vždy perfektně vybaven, aby podpořil naše sportovce při mezinárodních kláních a soutěžích. Proč se ale omezovat na trávníky fotbalových stadionů nebo travnatých kurtů, když si mistrovskou atmosféru můžete užít na trávníku vlastním! Nová elektrická rotační sekačka AL-KO FAN v národních barvách a se sportovním tričkem potěší každého sportovně založeného Čecha. Dámy, lepší dárek pro svého skalního fandu hned tak nevymyslíte!

Když sekačku, tak pěknou, kvalitní a chytrou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Atraktivně ovšem vypadají i benzinové rotační sekačky nejoblíbenější řady AL-KO Highline. Nezaměnitelný červeno-stříbrný kabát podtrhuje spoustu technických vychytávek, díky kterým si tyto sekačky vysloužily přívlastek „chytré“. Ať už je to úžasně úsporná parkovací poloha, vyosený buben pro čisté dosekání okrajů, ergonomické ovládací prvky, nebo promyšlená aerodynamika proudu posečené trávy, který naplní koš na 100 %, vše potvrzuje pověstnou pečlivost německých techniků. Je to dokonalá sekačka!

AL-KO je originální volba pro vaši zahradu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalita německých výrobků je pověstná, a když k tomu přidáte inovativní práci inženýrů vývojářů, je jasné, proč značka AL-KO představuje špičku zahradní techniky ve světovém měřítku. K technické dokonalosti teď ovšem celou řadu atraktivních nápadů přidali designéři a o pořádný kus tak předstihli konkurenci. Se sekačkou AL-KO získáte nejen vynikajícího pomocníka, ale i originál pro svou zahradu.

Další články

Načítám