Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Problémová Amy Winehouse (†27) opět „nezklamala“. Během sobotního koncertu v Srbsku, který fanoušci popsali jako totální katastrofu a skandál, ji vypískali. Talentovaná zpěvačka údajně začala s vystoupením o hodinu později a po další téměř hodině jejího klopýtání po pódiu a podivném zpěvu, kdy se zdála být značně „mimo“ už došla fanouškům trpělivost.

Britská soulová zpěvačka prý působila, že je v značně podroušeném stavu. Teprve nedávno byla přitom propuštěna z léčebny, kde odvykala alkoholu. Lékaři jí tehdy sdělili, že pokud nepřestane pít, zemře. Dokonce i v hotelových pokojích, kde se Amy během započatého turné spolu se svým týmem ubytovala, musel být vyklizen veškerý alkohol. To však evidentně zpěvačce nezabránilo v tom, aby se opila někde jinde a dokonce před koncertem.

Na kost vyhublá Winehouse se opakovaně léčila ze závislosti na drogách a alkoholu. Její současné turné mělo znamenat comeback, ale místo toho Amy vrávorala po pódiu, opakovaně odkládala mikrofon, odcházela z jeviště a nemohla si vzpomenout na texty písní.

Fiasko během srbské show mělo také za následek zrušení dvou nejbližších koncertů. Amy tak nevystoupí v pondělí v Istanbulu a ve středu v Aténách. Winehouse se fanouškům omluvila prostřednictvím své mluvčí.

Reklama

Další články

Načítám