Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Projít se po Velké čínské zdi, užít si noc v kasinu v Las Vegas, opalovat se na plážích v Karibiku… máte také svůj cestovatelský sen a chcete si ho splnit? Teď je pro to ideální doba! Přinášíme vám výčet fantastických míst, kam se můžete na jaře a v brzkém létě podívat – za jedny z nejlepších cen v roce, prostřednictvím zájezdů, které jsou perfektně připravené do posledního detailu.

Vyhrajte jmění v Las Vegas, městě hříchu a hazardu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Právě duben je měsíc, kdy je velmi výhodné vyrazit do Las Vegas v rámci některého z poznávacích zájezdů. Téměř dvoutýdenní okruh po Spojených státech pořídíte pod padesát tisíc korun. Las Vegas je město, které nikdy nespí a rozhodně tady musíte prozkoumat jak slavný bulvár Strip v celé jeho šestikilometrové délce, tak budovy slavných hotelů – ať už pyramidu Luxor, hotel Paris se zmenšenou Eiffelovkou nebo hotel Mirage, kde probíhá legendární show s bílými tygry.

Projděte se po Velké čínské zdi, stavbě, která je vidět i z vesmíru!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opravdu. Velká čínská zeď je jednou z mála staveb, které jsou viditelné z oběžné dráhy Země. Aby také ne, se svými 9000 kilometry délky je největší stavbou, kterou kdy lidstvo stvořilo. Velká zeď je nedílnou součástí všech poznávacích zájezdů do Číny a podíváte se k ní i v rámci takzvaného Malého okruhu. A pozor! Pokud se rozhodnete vyrazit v dubnu – poletíte nejen za opravdu nízkou cenu, ale navíc se zdarma podíváte i na jeden z největších autosalonů planety, který se koná v Pekingu.

Opalujte se na „krvavých“ plážích v Mexiku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krvavé se jim občas s notnou dávnou nadsázky říká proto, že velmi často leží v těsné blízkosti slavných mayských památek, míst, kde kdysi Mayové prolévali krev nepřátel. Co byste řekli na pětihvězdičkový hotel na Mayské riviéře s last minute slevou minimálně patnáct tisíc korun? Nebo na dovolenou v Tulumu, letovisku, kde se nad nádhernými plážemi tyčí ikonický El Castillo, jedna z nejslavnějších památek světa? Užijte si žhavé léto s předstihem už v dubnu!

Proleťte se nad magickým Grand Canyonem, jedním z přírodních divů světa!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Grand Canyon není největší, ale rozhodně nejslavnější kaňon planety. V létě tu teploty běžně stoupají až k padesáti stupňům, ale stoupnout si na jeho okraj a zahledět se do dálky – to prostě stojí za to! Jednou z místních nejpopulárnějších atrakcí je Skywalk, skleněný chodník, po kterém se můžete projít nad dnem kaňonu. A pokud vás to láká, tak vězte, že odletět můžete na začátku června, a to za velmi příjemné ceny. Navíc se podíváte i na další ikonická místa Spojených států!

Vystoupejte v Šanghaji na nejvyšší vyhlídkovou plošinu planety!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U unikátních vyhlídek ještě chvilku zůstaneme. Tu úplně nejvyšší mají v Šanghaji, asijském New Yorku, městě, pro které je typické panoráma mrakodrapů. Budova místního finančního centra má výšku téměř půl kilometru a na samém vrcholu otvor, který jí přisoudil přezdívku „otvírák na lahve“. A právě na této budově, ve výšce 474 metrů, je zmiňovaná vyhlídka. Mimochodem, Šanghaj je rájem pro milovníky nákupů a i díky tomu se stalo nedílnou součástí poznávacích zájezdů po Číně. Poznejte ho i vy!

Další články

Načítám