Hlavní obsah
Článek

Maskéři divadla Belasco Theatre na Broadwayi v New Yorku odvádějí vskutku výtečnou práci. Nalíčit do této podoby čtyřicetiletého herce, kterého si určitě vybavujete minimálně ze seriálů Jak jsem poznal vaši matku či Doogie Howser, M.D., případně z komediální série Zahulíme, uvidíme, nebude jen tak. Zasvěcení už tuší, že onou sličnou slečnou je Neil Patrick Harris.

Americký herec, zpěvák, režisér, ale dokonce i kouzelník s vynikajícím komediálním talentem momentálně exceluje na Broadwayi v rock’n’rollovém muzikálu Hedwig and the Angry Inch, kde představuje hlavní roli transgendera z východního Německa. Neil je téměř k nepoznání, jelikož se představí s několika parukami, silným líčením a v miniaturních šortkách i krátké sukni.

Harris patřil mezi první herce, kteří v Hollywoodu otevřeně přiznali homosexuální orientaci. Učinil tak v roce 2006 a o pár měsíců později přišel na ceny Emmy v doprovodu svého partnera a snoubence Davida Burtky, jenž je rovněž hercem. V roce 2010 jim náhradní matka porodila dvojčata Gideona a Harper, která partneři společně vychovávají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám