Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěže krásy každý rok katapultují mezi celebrity několik půvabných dívek, které se minimálně na rok ocitají v ostře sledovaném mediálním zájmu. Některé z nich se ale s šoubyznysem hodně rychle rozloučí, neboť nestojí o velkou pozornost, ač jsou ve světě modelingu nebo v jiném oboru celkem úspěšné.

Ne každá z dívek se proslavila jako svého času Vicemiss Alena Šeredová, nezkrotná Agáta Prachařová či provokativní sexy kočička Leoše Mareše Petra Faltýnová.

Pamatujete si například na Vicemiss roku 1997 Kristinu Fridvalskou? Pohledná blondýnka se nedávno po letech objevila ve společnosti a pořád vypadá fantasticky. Ač se už modelingu nevěnuje, na dobu, kdy před sedmnácti lety prohrála pouze s vítězkou Terezií Dobrovolnou, ráda vzpomíná. Dnes už se věnuje především mateřským povinnostem a péči o rodinu.

Snad nikdo z nás si nepamatuje ani Vicemiss roku 2000 Kateřinu Elgerovou, Vicemiss roku 2002 Kateřinu Smržovou či Vicemiss roku 2006 Kateřinu Pospíšilovou. Tato jména nejsou na rozdíl od Aleny Šeredové, Agáty Prachařové či Petry Faltýnové vůbec známá.

Posledně jmenovaná Kateřina Pospíšilová přitom skončila na krásném druhém místě hned za naší jedinou Miss World Taťánou Kuchařovou. A díky úspěchu v Miss se prosadila i jako herečka, když ji diváci mohli vidět například v seriálech Ordinace v růžové zahradě, Ošklivka Katka nebo Dokonalý svět.

Nepříliš vidět je v současnosti i Vicemiss z roku 2008 Zuzana Putnářová, která se objevila hned v několika soutěžích krásy. Věnovala se modelingu, studovala mezinárodní obchod ve francouzském Lille a ještě loni působila jako úřednice v Poslanecké sněmovně.

Reklama

Další články

Načítám