Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Účastnice čtvrté řady VyVolených Nikol Trojanová se pěkně vytáhla! Z laciné krásky se pod rukama kamaráda proměnila v téměř něžnou bytůstku, která přitom neztratila nic ze svého sex-appealu, spíš naopak. Podívejte se na čerstvé fotografie černovlasé sexbomby, které vám možná vyrazí dech!

Nikol samu sebe vidí hlavně jako moderátorku. „Focení se věnuji spíš ve volném čase, je to můj koníček. A tentokrát mě to obzvlášť bavilo. S fotografem Honzou byla moc příjemná spolupráce. Získal si mou důvěru a líbilo se mi, že mě opravdu tlačil do co nejlepšího výkonu. Při focení jsem myslela na tisíc věcí, například na to, jak mít ruce, nohy, břicho, výraz a podobně, a on mi nedal pokoj, dokud nebyl spokojený,“ řekla k pořizování snímků Trojanová.

„Snímky jsou sexy a zároveň vkusné. Rád balancuji na hraně cudnosti. Nikol mi odhalila svou ženskou krásu, a tak jsem ji mohl vykreslit úplně jinak, než jak tomu bylo doteď,“ tvrdí glamour fotograf Jan Svoboda. A musíme uznat, že se mu záměr do puntíku splnil…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám