Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská legenda Jane Fonda je sice ve věku prababičky, ale stále neztrácí šarm, který dochází i jejím o generaci mladším kolegyním.

Během slavnostního večera v losangeleském Muzeu současného umění se představitelka Barbarelly předvedla ve skvělé formě a zastínila veškeré zdejší exponáty. U nestárnoucí dámy se tradičně sešlo nejvíce fotografů, kteří zatoužili po dalším důkazu o její nevadnoucí kráse.

Jane Fonda v prosinci oslavila 76. narozeniny, což je při pohledu na její zářící tvář k nevíře. Herečka, která se na plátně pohybuje už od počátku 60. let, neztrácí svůj pověstný šarm a stále se aktivně věnuje své profesi. A režiséři ji rozhodně neobsazují do rolí vysloužilých seniorek.

Žijící legenda má za sebou kariéru trvající přes půlstoletí, během níž získala dva Oscary, čtyři Zlaté glóby a bezpočet obdivovatelů. Jane Fonda má za sebou tři rozvody a je matkou Vanessy (44) a Troye (40). Je těžko uvěřitelné, že tato dáma přišla na svět ve stejný den, kdy měl premiéru dnes již archivní animovaný snímek Sněhurka a sedm trpaslíků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám