Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Vlaďkou Erbovou (42) jsme se potkali na křtu nového parfému, a protože se v překladu jmenuje stejně jako legendární horor Vetřelec, zajímalo nás, zda i ona má vůně, které na ni působí jako odporný slizký mimozemšťan.

"Tak to jste se trefili. Měla jsem oblíbenou jednu vůni, kterou jsem používala několik let, a když jsem byla v šestém měsíci s dcerou Viktorkou, tak se mi najednou naprosto zprotivila. Začal se mi z ní zvedat i žaludek. A už mi to zůstalo. Nejhorší je, že si ji na mně řada lidí pamatuje a občas ji ještě dostanu jako dárek. A dvě moje kamarádky ji používají. Ovšem vědí, že když jdou k nám na návštěvu, rozhodně ji nemohou použít," svěřila Vlaďka.

Dvojnásobná maminka přiznává, že ani pach dětské stolice, o němž mnohé matky tvrdí, že jej vůbec nevnímají, jí nedělá zrovna dobře. "U svých dětí to vydržím, ale dobře mi to nedělá. Markus už je sice docela veliký, ale když si sedne na nočník, tak nic. Když mu pak dám plínu, tak to vytlačí. A manžel říká, že už je to hodně cítit," připustila Erbová s tím, že dokáže přebalit i děti kamarádek, ale potěšení z toho rozhodně nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám