Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka Heather Locklear (52) má štíhlé křivky i po padesátce, a může si tak dovolit stejné oblečení jako její šestnáctiletá dcera Ava. Ta teď dokázala, že jí maminka předala skvělou genetickou výbavu.

Zazářit po boku jedné z nejatraktivnějších padesátnic není snadné. Ava ovšem nezahálí a pochlubila se sexy fotkami v černých bikinách zdůrazňujících její útlé křivky. Podoba s Heather v jejích nejlepších letech je více než zřejmá a Ava se pravděpodobně brzy dočká první nabídky z Hollywoodu. Pokud by jí to nevyšlo ve filmovém průmyslu, předvádění spodního prádla je odvětvím, kde rozhodně nemůže pohořet.

Heather Locklear přivedla na svět svou mladší kopii a s dcerou se ráda ukazuje na společenských akcích. Je však jen otázkou času, kdy bude větší pozornost věnována Avě. Se svou vizáží totiž může uspět přinejmenším stejně jako herečka, která se proslavila seriálem Melrose Place.

Snad bude mít v soukromém životě větší štěstí než její matka, jíž ztroskotalo manželství s rockery Tommym Leem z Mötley Crüe i Richiem Samborou z Bon Jovi.

Reklama

Další články

Načítám