Hlavní obsah
Článek

Největší krasavci seriálu Cesty domů Radúz Mácha a Vincent Navrátil si vyzkoušeli roli modelů. Jak se jim to líbilo? "Užili jsme si to, bylo to fajn," řekl Super.cz Radúz. "Já jsem poctěn, že mi byla nabídnuta taková pozice. Já to mám rád," usmál se Vincent.

Kluky oslovila jejich seriálová kolegyně Nikol Kouklová, která uspořádala přehlídku, jejíž výtěžek poputuje nadaci Slunce pro všechny. A udělala dobře. Radúzovi i Vincentovi to na mole dost slušelo.

A oba by do toho šli klidně znovu. "Za honorář asi ne, ale kdyby to byla zase charitativní akce, tak bych to vzal," říká Radúz a Vincent s vtipem dodal: "Já bych to vytrpěl i za ty peníze, já proti tomu nic nemám."

Radúz Mácha je bohužel pro dámy zadaný. Rok a půl chodí s baletkou Národního divadla Martou Drastíkovou. O víkendu dokonce za balet dostala cenu Thálie. "Byl jsem přítomen, byl jsem hrozně nervózní, možná víc než ona. Jsem strašně rád, šťastný, je to úžasné," říká Radúz.

Vincent si drží status stále nezadaného fešáka. "Nechci prozrazovat, kdybych byl zadaný. Pro fanynky to je tak vždycky lepší," míní syn herečky Veroniky Žilkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám