Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Eva Josefíková (34) už dva roky chodí s kolegou Jirkou Mádlem. Nyní se potkali také při natáčení filmu Vejška. Eva však hraje partnerku jiného herce a Mádl musel zkousnout, že si jeho milá užívá milostné chvilky s jiným mužem.

"Bylo to velice příjemné, že si člověk může legitimně zkusit to, co by si normálně dovolit nemohl," řekla Super.cz s úsměvem Eva. "Tomáš s Jirkou jsou už dlouholetí kamarádi, my si také sedli, takže to bylo skvělé natáčení, byli jsme taková bandička," upřesňuje a dodala, že při natáčení milostných scén Jirka nebyl. "Trošku se lekl, když to pak viděl na obrazovce, a pak řekl, že dobrý, že mě ještě chvíli nevymění," směje se herečka.

S Mádlem spolu dlouho nebydleli, Eva dokonce měla pronajatý byt se čtyřmi spolubydlícími. To už je ale minulostí. "Už spolu žijeme půl roku ve společném bytě a zatím není, proč si stěžovat. Užíváme si to, když se doma potkáme. Máme oba vlastní aktivity, tak se vidíme málo. Ale je to moc fajn," uzavírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám