Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo u nich doma drží opratě? Na charitativním odpoledni, které pořádala herečka Nikol Kouklová, již známe ze seriálu Cesty domů, v Divadle Bez zábradlí, které vedou rodiče jejího přítele Karla Heřmánka mladšího, to vypadalo dost jasně. Karel běhal, jak Nikol pískala.

"Když jsem do toho šel, netušil jsem, kolik práce dostanu. Začal jsem tím, že jsem pokládal červený koberec a stavěl bannery. Pak jsem se rychle převlékl do modelů, abych je předvedl na přehlídce," popsal nám a pak zase po charitě pro nadaci Slunce, která vynesla 13 tisíc korun, všechno uklízel. A to měl za sebou v rámci přehlídky i celkem náročné předvádění jízdy na skateboardu, kdy skončil i na zemi.

"Doma bych do takové práce, jako je pokládání koberců, nešel, bál byl se, abych to nezkazil, raději bych si zavolal profesionála," vysvětloval Karel a podezření, že by se spíš bál, aby ho jeho partnerka neseřvala, odmítl. "U nás je to tak napůl. Jednou zakřičí ona, pak zase já. Balancujeme mezi sebou," vysvětloval.

Zajímalo nás, zda je mezi nimi taková Itálie, že by se už někdy třeba škrtili, a tím jsme uhodili pověstný hřebíček na hlavičku. "Tím totiž náš vztah začal. Bylo to na škole, hráli jsme spolu scénu z Othella, kdy má škrtit Desdemonu. A od té doby jsme spolu," umíval se Karel Heřmánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám