Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka a moderátorka primáckého TopStaru Mahulena Bočanová (57) zažívá se svou desetiletou dcerou Márinkou občas hodně legrace, ale také chvíle plné děsu a hrůzy. Holčička, která má podle své maminky duši šestiletého děvčátka, totiž zmizela beze stopy a dlouhou dobu ji nemohla najít. "Zestárla jsem o sto let," tvrdí Mahulena.

"S Márinkou je hodně starostí. Je hyperaktivní a nemá vůbec strach. Učím ji, aby měla obavy, protože je z ničeho nemá. Třeba do vody skáče bezhlavě, i když neumí plavat," říká Mahulena Bočanová, která s dcerou byla na prodlouženém víkendu na Slovensku ve vodním ráji. Ještě předtím ale zažila infarktové stavy, když její dcera v restauraci u Staroměstského náměstí odešla na WC a slehla se po ní zem.

"Vzala si klíče, ale WC bylo v protějším domě a Márinka odešla úplně pryč směr Praha 1. Nemohla jsem ji najít, tekly ze mě čůrky potu, vystrašila mě k smrti. Hystericky jsem běhala, plakala a křičela, jestli někdo neviděl blonďatou holčičku. Naštěstí byla tak duchapřítomná, což u ní není úplně typické, že šla domů," svěřila se Bočanová Super.cz s hrůzným zážitkem.

"Schopnosti Máňi nejsou úplně přesně takové, jak bych si představovala. Je to trdlo. Je jí deset, ale zvládá to, co šestileté děti. Takže sice mobil má, ale nezavolá mi. Volá mi třeba z kuchyně do obýváku," vysvětluje Mahulena. S dcerkou ale zažívá také spoustu legrace. "Nakupovali jsme, platila jsem u pokladny a Máňa mi říká: Maminko, zapomněla jsi pivénko! Udělala ze mě alkoholičku. Paní pokladní se smála. Asi si říkala: No jo, ty hérečky," vypráví Bočanová. Na openpárty nového kasína na Pankráci vypadala šťastně. O svém novém příteli ale nechtěla mluvit. "Čím to je, že vypadám spokojeně? Mám nové boty," dodala vysmátě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám