Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Osvěžte svůj šatník a vpusťte do něj svěží jarní vítr. Svůdné prádlo, sexy košilka nebo třeba erotický komplet udělá radost nejen vám, ale i vašemu partnerovi. Budete se totiž cítit skvěle a ještě lépe vypadat! Co by ve vaší jarní výbavě určitě nemělo chybět?

21% sleva: Udělejte si radost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz má pro vás další skvělou akci. Se slevou 21 % pořídíte vybrané kousky z různých kategorií. Můžete si pořídit pohodlné prádlo na každý den, podprsenky pro zvláštní příležitosti nebo třeba svůdnou noční košilku. Nebojte se konečně obměnit svůj šatník a udělejte si radost! Ale neváhejte, akce trvá jen do neděle!

Podprsenky pro velká prsa: Nejprodávanější kousky se slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve slevě pořídíte i oblíbené podprsenky pro velká prsa. Podprsenku Delfina si zamilovaly stovky žen před vámi. Okouzlila je nejen něžným vzhledem, ale také kvalitním zpracováním a pohodlným střihem. Pokud vás příroda obdařila plnými tvary, Delfina je pro vás jasná volba. Tuto krásku pořídíte hned ve třech praktických barvách!

Sexy noční košilky: Pohodlné a svůdné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ukliďte flanelové pyžamo na dno skříně a raději oblékněte okouzlující noční košilku. Vyzkoušejte třeba luxusní komplet Giada, který je nyní v akci. Průsvitná košilka s krajkovou výšivkou dá vyniknout sexy křivkám a podráždí mužskou fantasii. Ke košilce obdržíte tanga kalhotky a můžete si do kompletu pořídit i ladící župánek! Dopřejte si dávku sex-appealu!

Podprsenka na každý den i zvláštní příležitost…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… by neměla chybět ani ve vašem prádelníku! Padnoucí střih a poddajný obvod oceníte nejen během náročného pracovního dne. Po práci vyrážíte na rande? I tam se budete cítit neodolatelně díky luxusnímu vzhledu a dokonale tvarovanému dekoltu. Satén a krajka – nepřekonatelně sexy kombinace. Podprsenku Francoise nyní pořídíte s 21% slevou!

Erotické prádlo: Pořádná dávka sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Se slevou nyní pořídíte také svůdné erotické prádlo. Komplet Splash patří k absolutním bestsellerům. Kombinace krajky, saténu a průsvitného tylu působí neuvěřitelně sexy, co myslíte? Košilka zakryje případné nedostatky a zdůrazní ženské přednosti. Navíc má upínání na podvazky a dráždivé zavazování na zadní straně. Komplet pořídíte hned ve třech barvách a až do velikosti XXXL!

Další články

Načítám