Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge Catherine (42) byla již několikrát Britkami vyhlášena nejkrásnější ženou, loni se navíc pouhé dva týdny po porodu prince George stala díky anketě nejstylovější maminkou, a tak není divu, že právě ona má ve své domovině spoustu následovnic. Ty napodobují nejen její vytříbený módní vkus, ale také například účesy. Jak se zdá, Kate má příznivkyně i mezi slavnými ženami. Její bohaté lokny učarovaly zpěvačce Mel C dokonce natolik, že se nechala inspirovat...

Bývalá Spice Girl v době největší slávy nosívala své špinavě blond vlasy převážně stažené do culíku, aby dostála své přezdívce Sporty Spice. Později výrazně přibrala a chodila nakrátko, aby v roce 2007 najela na tříleté období havraních vlasů s ofinou.

S rokem 2011 však u Mel C přišla úžasná změna, kdy si nechala vlasy narůst, zesvětlit a zrušila ofinu. Její vlasový styling se však poslední dobou začal až nápadně podobat účesům vévodkyně Kate, která, aby toho nebylo málo, loni rovněž vyhrála průzkum na téma 'vlasová ikona' mezi slavnými tvářemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám