Hlavní obsah
Článek

Miss ČR 2005 Lucie Králová (42) před týdnem podstoupila náročnou operaci. A i přes to nezrušila módní přehlídku, kterou měla dlouho nasmlouvanou. "Byla jsem před týdnem na operaci slepého střeva. Zmátořila jsem se a přiskotačila jsem si přehlídku odchodit, protože jsem to návrhářce Jarušce Sedláčkové slíbila. Taková jsem poctivá, když už jdu jednou za čas," řekla Super.cz Králová.

Dva dny před operací ale byla její účast značně nejistá. "Hodně mě to začalo bolet, byla jsem taková zkroušená. Vážně jsem měla velké bolesti. Během dvou dnů ale nastal velký obraz, bylo mi lépe a tak jsem řekla, že když to bude jen trošku možné, půjdu. A jsem tady," usmívala se naše nejvnadnější česká modelka.

Lucie se pyšní největším přírodním poprsím mezi českými modelkami. Do modelů se ale vejde prý v pohodě. "Mám úzká záda, takže i když mám velká prsa, do šatů velikosti 36 a 38 se vejdu. Jen musím mít rozumný výstřih, aby šaty nebyly moc vulgární. Řeším výstřihy. Tady to bylo v pohodě," vysvětlila Lucie, kterou na přehlídku přišel podpořit její partner Jiří Šlégr (52). Dokázal se své krásce dívat do očí? "Myslím, že mě má doma, takže je to v pohodě," dodala se smíchem Králová.

Reklama

Další články

Načítám