Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Hadašová (24) se poprvé od porodu dcery objevila na mole. Devět měsíců po narození dcery Denisky si Česká Miss 2007 konečně troufla na módní molo a byla jednou z hvězd přehlídky návrhářek Jaroslavy a Dominiky Sedláčkové.

"Už to dělám z radosti a ne pro peníze. Užívala jsem si to," řekla Super.cz Hadašová. Dalším nabídkám se nebrání. "Když to půjde skloubit s hlídáním, ráda budu předvádět. Chůvu nemám, ani nechci. Nepořizovala jsem si dítě proto, aby mi ho někdo pořád hlídal," říká rázně Lucie.

Česká Miss se opět pyšní ukázkovými mírami. Sama ale není úplně spokojená. "Ještě to není úplně ono, pánev už mírně rozšířená zůstane. Staré džíny jsem vyřadila, dala jsem je sestře. Alespoň je důvod si koupit nové hadříky," usmívá se.

Zatímco dříve jako modelka oblékla velikost 34, nyní předvádí šaty o dvě konfekční velikosti větší. "Myslím, že 38 je úplně v pořádku. Přes prsa obleču i velikost 36," prozrazuje.

Svatba s hokejistou Jaroslavem Bednářem (47), se kterým má dceru, ale prý stále na pořadu dne není. "Neřešíme to. Určitě bych se chtěla vdávat v létě. Aby už Deniska běhala. Takže to vidím spíš na příští rok," dodala Hadašová, kterou její přítel požádal o roku po narození dcery. "Znáte větší příležitost, než narození dítěte," dodala s úsměvem Hadašová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám