Hlavní obsah
Článek

Nová Česká Miss Gabriela Franková měla na finále Miss velkou podporu. Palce jí držel přítel Roman a také její rodiče. Maminka se vyzbrojila na finále tak bujným dekoltem, že chvílemi při pózování s Gabrielou měli přítomní fotografové co dělat, aby objektiv zamířili na Českou Miss, a ne do výstřihu její maminky.

Komu je Česká Miss podobná? Je kopií své blond maminky. A oběma rodičům prý pak vděčí za skvělé vychování. "Rodiče mě vychovali ke slušnosti, nikdy jsem se ani neopila, nemám žádnou plastickou operaci. A hanbaté fotky jsem nikdy nefotila. Snažím se chovat tak, abych se každé ráno mohla na sebe podívat do zrcadla," řekla Super.cz Gabriela Franková.

Nová Česká Miss pochází z Brna a je nejen krásná, ale také chytrá. Studuje na Národohospodářské fakultě Vysoké školy ekonomické v Praze. Během studia se účastnila mnoha projektů jako Pražský studentský summit či Eu-week-end. Se svou prací v oboru ekonomie postoupila do krajského kola. Umí anglicky a německy, tři roky se učila francouzštinu a má základy ruštiny a španělštiny. Díky modelingu, kterému se věnovala také v zahraničí, se dorozumí turecky a italsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám