Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před půl rokem šokovala svět rozchodem s jedním z nejpohlednějších hollywoodských herců a dnes překvapuje znovu. Australské modelce Mirandě Kerr (41) se z poměrně nejasných důvodů po třech letech rozpadlo manželství s Orlandem Bloomem, s nímž má tříletého syna Flynna. Nyní se možná hádanka začíná rozkrývat, jelikož Miranda se velmi otevřeně nechala vyzpovídat v rozhovoru pro britský magazín GQ.

„Obdivuji muže i ženy,“ začala modelka poněkud opatrně a pokračovala: „Chci poznávat. Nikdy neříkej nikdy,“ odvětila na dotaz ke své orientaci. Že by snad bývalého andílka Victoria’s Secret už krasavec z Pirátů z Karibiku omrzel a ona chtěla začít psát jinou a o dost rozmanitější kapitolu svého života?

Že došlo k rozchodu manželů převážně z popudu Mirandy nasvědčují i nedávná hercova slova: „Říkal jsem jí, že v životech jeden druhého stejně zůstaneme napořád i díky našemu dítěti. Je moc důležité, abychom se vzájemně respektovali, aby to věděl i Flynn. Stále k sobě chováme hluboké city.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám