Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento komik udělá pro pobavení opravdu cokoliv. Když jde o legraci, neváhá se totálně ztrapnit a odhalit tělo, které nepatří zrovna k výstavním kouskům.

Humor Michala Suchánka nezná žádné hranice, což dokazuje v televizní Partičce, kde se s oblibou převléká do dámských kostýmů. Přestože mu táhne na padesát a na jeho těle je znát pohodlný rodinný život, Michal nemá při zábavě žádné zábrany.

Publikum se snaží neustále překvapovat, což se mu tentokrát opravdu povedlo. Na rušné ulici si nečekaně stáhnul džíny a pobaveně sledoval reakce kolemjdoucích, kteří měli jedinečnou možnost vidět jeho spodní prádlo.

Podobné výtržnosti ovšem nejsou v jeho případě ničím výjimečným. Už od dob Tele Tele si totiž potrpí na drsnější humor, který ho dal dohromady s parťákem Richardem Genzerem. Michal Suchánek už dávno není ňoumou z komedie Sněženky a machři, a na televizní obrazovce už několik let dokazuje, že jeho vtípky jsou takřka nevyčerpatelné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám