Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rivalové Zdeněk Macura (49) a Josef Rychtář (65) se dnes opět potkali u soudu. Tam se projednává jak napadení Dariny Nové (66) (dřív Rychtářové) jejím exmanželem, tak porušování domovní svobody Zdeňka Macury. Pánové se před líčením setkali na chodbě a nedopadlo to dobře.

Šarvátku tentokrát zahájil Macura, který Rychtářovi vynadal do špinavých hovad. Rychtář si provokaci nenechal líbit a Macuru napomenul. „Začněte se chovat slušně, pane Macura. Nikomu nenadávejte do hovad,“ spustil na schodišti.

A po Macurově nahrávce pokračoval dál: „Podívejte se na to, jak vypadáte. Vy jste tak neslušný člověk, že jste šel k soudnímu jednání a ani jste si nevypucoval boty!“ zepsul manžel Ivety Bartošové (†48) Macuru.

Soudkyně JUDr. Dana Haňková nakonec k rozsudku nedospěla a odročila soudní líčení na 8. května. Ráda by totiž vyslechla ze zdravotních důvodů nepřítomnou exmanželku Rychtáře Darinu Novou. Naopak Rychtář se oháněl tím, že si bude stěžovat na podjatost soudkyně, protože odmítla vyslechnout některé další svědky.

Reklama

Další články

Načítám