Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek 27. března to bylo přesně 39 let, co se narodila popová hvězda a členka skupiny Black Eyed Peas Stacy Ferguson známá jako Fergie. Kdo by však čekal načančanou primadonu, která se třese na svou ‚B-day Party‘ hodně by se podivil, jelikož zpěvačka velkou část narozeninového dne strávila na stavbě. Pomáhala totiž na novém domě v losangeleském Brentwoodu, který s manželem Joshem Duhamelem momentálně budují.

Je vidět, že Fergie v mateřství přehodnotila priority a bydlení je pro ni důležitější, než slavení a vyladěná vizáž. S Duhamelem přivedli loni v srpnu na svět první dítě. Chlapce pojmenovali Axl Jack.

Josh však přeci jen nezapomněl a v ruce nesl krabici, v níž měl pravděpodobně pro svou manželku přichystaný dort. U domu jej ale ještě stihla odchytit dvojice pohledných fanynek s žádostí o společnou fotografii. Potěšený herec a bývalý model své obdivovatelky nezklamal, i když Fergie radostí zrovna nejásala...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám