Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Michaela Štoudková (38) módou žije a ráda si hraje. Na finále České Miss dorazila v pořádně odvážných šatech. Navíc nesehnala samolepící oboustrannou pásku, která se lepí na oděv v oblasti ňader, aby v nestřežený okamžik nic nevykouklo. Míša tak měla co dělat, aby neukázala více, než by chtěla.

"Je to sice trošku nepohodlné, ale já to zvládnu. Mám tu s sebou doprovod, mého nejlepšího kamaráda, tak to hlídá za mě. Mám to pojištěné, když jsem nesehnala tu pásku," řekla Super.cz modelka.

Štoudková je momentálně nezadaná. Hledání nového partnera prý ale rozhodně nebyl důvod, proč vybrala odvážný model. "Zase mám kalhoty, tak jsem to musela nějak vyvážit. Na tohle nehledám chlapy, je to kvůli mně, abych se cítila dobře. Výstřih nebyl myšlený jako vábení mužů. Chtěla jsem mít něco originálního, mám fashion blog a chci inspirovat lidi, že nemusí nosit jen šaty s flitry," vysvětluje.

Novému vztahu se ale nebrání. "Když to přijde, tak to přijde. Když láska přijde třeba za rok, bude to taky fajn," dodala Štoudková, která se o nejodvážnější model večera dělila s misskami Anetou Vignerovou a Lucií Kovandovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám