Hlavní obsah
Článek

V New Yorku to o víkendu vypadalo, jako kdyby se zde uskutečnil mezigalaktický sraz bizarních příšerek. Ve skutečnosti ovšem slavila 28. narozeniny stále zoufalejší Lady Gaga.

Známá performerka zavzpomínala na staré dobré časy, kdy její zběsilé kostýmy šokovaly celý vesmír a ona svými výstřelky udávala v hudebním šoubyznysu směr. Její album Artpop z loňského roku je ovšem smutným důkazem toho, že éra Lady Gaga je definitivně pryč, a kontroverzní umělkyně skončila v archívu ještě před dovršením třicítky.

Udržet se na výsluní několik dekád je nadlidský výkon. Své o tom ví Madonna, která musí i po padesátce překonávat samu sebe, aby se fanouškům neomrzela. Lady Gaga ovšem není tímto případem a její třetí deska působí jako její předčasný epilog.

V roce 2011 byla podle magazínu Forbes nejmocnější ženou planety, ale dnes je tomu zcela jinak. Její kostýmy už vzbuzují spíše posměch a každá další kreace je důkazem toho, že se dostala do slepé uličky. Během svých narozenin tak neoslnila jako chlupatá dýně, rokoková variace na popelnici ani s růží v zadnici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám