Hlavní obsah
Článek

Byla považována za jednu z favoritek České Miss, která minimálně jednu z trofejí určitě vyhraje. Sličná přítelkyně syna expremiéra Mirka Topolánka Simona Dvořáková však nakonec na soutěži krásy neuspěla.

A to měla k vítězství v České Miss pořádně našlápnuto! V modelingu dostávala čím dál tím víc nabídek a na svém kontě měla i žhavé focení na exotickém Bali, kde v moři nafotila hodně odvážné fotky s Petrou Faltýnovou. Za favoritku ji považovala i řada celebrit včetně Miss Earth Terezy Fajksové.

Studentka gymnázia, která by po maturitě ráda studovala psychologii však i tak neuspěla a musela se sklonit před vnadnou královnou krásy a jubilejní desátou Českou Miss Gabrielou Frankovou, Českou Miss World Terezou Skoumalovou a Českou Miss Earth Nikol Buranskou.

Simona se však ani tak nemusí o hromady nabídek ze světa modelingu bát. Už teď patří ke známým tvářím, a to nejen proto, že chodí s Topolánkem juniorem, který paradoxně na rozdíl od své přítelkyně může bouchat šampaňské, protože s její účastí v soutěži zrovna moc nadšen nebyl. Dokonce ji nebyl podpořit ani na finálový večer a raději odjel s přáteli do Špindlerova Mlýna. Na to, že Simona patřila opravdu k nejkrásnějším finalistkám České Miss, se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám