Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou Českou Miss World se na základě hlasů odborné poroty stala kudrnatá kráska Tereza Skoumalová. Stejně jako nová Česká Miss Gabriela Franková byla vítězstvím v klání krásy překvapena.

"Je to bláznivý, nemůžu tomu stále věřit," řekla Super.cz těsně po vyhlášení novopečená misska. Kráska z Ostravy dostala na kolena celou porotu v čele s legendární Sophií Loren.

A stejně jako Česká Miss Gabriela Franková je i Tereza zadaná a vztahu věří. A její partner je dokonce takový blázen, že ji do soutěže přihlásil. "Mám přítele čtyři roky. Doufám, že náš vztah nic nenaruší, ani účast v soutěži. Můj přítel mě přihlásil, on si na sebe sám ušil bič. Ví, do čeho šel a s tím počítá," prozradila Česká Miss World.

Náletům hokejistů i fotbalistů či zámožným podnikatelům prý odolá. "S tímhle myslím, nebudu mít problém," usmála se půvabná Tereza, která má za sebou účast v několika soutěžích krásy jako Look Bella, Supermiss či Miss Billiard. Jen v poslední zmiňované ale uspěla a stala se 2. vicemiss.

"Nějaké zkušenosti s modelingem mám, ale profi modelka nejsem. Bylo to spíš rekreační, což se teď změní. Strašně se těším, ale mám obavy, trému," dodala studentka vysoké školy. Tereza vystudovala střední zahradnickou školu a nyní studuje na Fakultě agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů na České zemědělské univerzitě v Praze

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám