Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Bergerová nás zaujala, už když se představovali držitelé nominací na prestižní divadelní cenu Thálie. "Vypadá jako Natalie Oreiro, co?" upozornila nás i Monika Absolonová (47), která byla stejně jako Lucie nominována jako jedna ze tří nejlepších muzikálových interpretek. Monika ale ostrouhala a vítězkou byla Lucka.

Brunetka z Českého Těšína, kde je v angažmá v divadle a vychovává tam i své dvě děti, byla tak dojatá, že ještě hodinu po převzetí ceny brečela a měla krapet rozmazaný make-up, když jsme ji konečně našli obklopenou její rodinou. "Já jsem typ, který brečí i u reklamy, takže se nedivte, že mi tečou slzy po takovém zážitku. Asi mi přestanou téct až za týden," smála se mezi slzičkami.

"Užila si i den, který po dlouhé době strávila v Praze. "Přijela jsem v noci po představení z Bruntálu a můj úžasný zaměstnavatel mi zařídil auto s řidičem, takže jsem na rozdíl od některých kolegů tady nemusela jet vlakem," pochvalovala si.

Na slavnostní příležitost si pořídila i krásné šaty, a když jsme se dozvěděli, že si je koupila přes internet, prý za velmi dobrou cenu, byli jsme udivení, že jí sedly jako druhá kůže. "Když jsem viděla jejich obrázek, byla to láska na první pohled, tak mi musely být," krčila rameny půvabná Lucie.

Ta bude mít teď trochu klidnější období, do konce sezóny ji nečeká žádná premiéra, takže nás zajímalo, zda nemá nutkání si pořídit třetího potomka. "Já jsem taková rodička, takže sice řeknu, že to teď nemám v plánu, ale nikdy neříkej nikdy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám