Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Dolinová (60) předávala jednu z cen na večeru Thálie, a tak se na to pořádně vystrojila. Obyčejně ji potkáváme jako diblíka v trochu ulítlých modýlcích, tentokrát se ale vystrojila do velké večerní a nechala si vyčesat vlasy ve stylu antiky.

"To mě přinutil můj kadeřník. Šla jsem k němu jenom na melír a on se mne ptal, kam večer vyrážím. Na to konto prohlásil, že si taková událost žádá vyčesané vlasy a předtím, než jsem dorazila na předávání cen, mi je upravil. Ale cítím se trochu divně. Jsem zvyklá na ofinu, kterou nosím od dvanácti let," vysvětlovala Míša.

Její rudé šaty zase zaujaly nejen ty, které měly, ale na večírek na Žofín si na nich z Národního divadla přinesla Míša nežádoucího návštěvníka, obrovského brouka. Až u šatny si ho na jejím zadečku všiml ministr kultury, který ji ho umně zbavil.

"Byl to obrovský šváb a opravdu jsem si ho nepřinesla z domova. V Národním divadle jsem seděla dvě hodiny na červeném plyši a zřejmě ho zmátla barva mých šatů. Pan ministr ho měl ale radši rozšlápnout, než aby ho vyhazoval do koše," možná teď pohorší svým výrokem Dolinová ochránce zvířat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám