Hlavní obsah
Článek

Chcete vidět pořádné přírodní dekolty? Pak byste neměli mířit na módní přehlídky, kde jsou k vidění štíhlounká děvčata s hrudníky vylepšenými silikonovými implantáty, ale spíš do sálů, kde se zpívá a hraje opera.

My viděli přehlídku těch největších o víkendu na předávání cen Thálie právě mezi dámami nominovanými za operní jevištní výkon, a když jsme se pak na párty potkali s pěvkyní Andreou Kalivodovou, která má též mocný dekolt, zajímalo nás, zda je to tak skutečně pravidlem. Operní pěvkyně sice na rozdíl od minulých století pohubly, ale ty, co vídáme, se většinou chlubí minimálně trojkami.

"V tom případě bych ráda všechny pozvala do opery. Ale není to přehlídka jen krásných dekoltů, ale člověk tam najde všechno - lásku, nenávist, erotiku, ponaučení, je tam opravdu všechno," míní Andrea.

"Já bych ale řekla, že je spousta skvělých pěvkyň, které jsou naprosto ploché. A řada mých kolegyň mezi ně patří. Ovšem dneska to vyšlo pěkně, to je pravda," smála se. "A je možné, jak říkáte vy, že ty ploché nejsou tolik vidět na rozdíl od nás vyvinutějších," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám