Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) už skoro rok chodí s fotbalistou Michalem Zemanem. Prozradila, na co ji dostal a co se jí na něm líbí. "Je to úžasný a krásný člověk, jsme mladí, užíváme si," řekla Super.cz Aneta.

"Strašně mi voní, což si myslím, že je důležité. Voní mi bez různých parfémů, voní mi, i když se ráno probudí, což je fajn. Je to důležité. Chemie prostě musí být," upřesnila na křtu parfému Aneta, která dlouho o svém soukromí nemluvila

Na akce společně chodili, ale málokdo tušil, že jde o partnera sexy modelky. "Až nyní ho vedle mě registrují. Nikdy jsme se neschovávali, ale je pravdou, že nikdo netušil, že spolu chodíme," vysvětlila Vignerová.

Pár spolu zatím ve společné domácnosti nežije. "S Michalem randíme, užíváme si to, nebydlíme spolu. Ukáže čas, jestli spolu budeme bydlet. Když člověk s někým chodí, tak se ten vztah pořád nějakým způsobem vyvíjí a my jsme ve fázi, kdy si to užíváme," upřesnila Aneta.

S přítelem vyrazili v pátek na křest parfému a již v sobotu na Českou Miss. Se šaty měla Aneta trošku problémy, ale nakonec vše dobře dopadlo. "Budu celkem odvážná, jen šaty ještě úplně nedopnu, možná bude sranda. Trošku jsme to špatně poměřili a je to problém. Tak uvidíme, nějak se to musí přišpendlit," řekla Super.cz den před finále Aneta. Nakonec vše dobře dopadlo a modelka šaty přece jen dopnula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám