Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v sobotu večer zvolili Českou Miss Earth 2014 Nikolu Buranskou (32), tak v sále Hudebního divadla Karlín zajásali nejen její rodiče, ale také partner Filip Novák (20). Nikola a Filip jsou krásný pár, chodí spolu čtyři roky a tři roky spolu dokonce bydlí v Liberci. Filip hraje za nedaleký klub Baumit Jablonec.

Kletba každé královny krásy o rozpadu vztahu do roka od korunovace potkala ale kromě Gabriely Kratochvílové (34) a Moniky Leové (32) všechny České Miss, tak jsme se jich logicky museli zeptat, jestli se pár necítí v ohrožení.

„Nemám strach, že by náš vztah měl utrpět. Přítel mě velmi podporoval a ani jednou mě od účasti v soutěži neodradil," nechala se slyšet jednadvacetiletá studentka pražské Metropolitní Univerzity. Buranská je přesvědčena o tom, že ji úspěch v České Miss vztah nenaruší a s partnerem bude dál sdílet domácnost. "Rozhodně budeme spolu, ať už to bude kdekoli." Její partner je v tomto ohledu praktičtější. Jako profesionální hráč fotbalu nikdy netuší, kam ho osud zavane. „Bydlíme spolu v Liberci skoro tři roky a tak uvidíme, co se naskytne," řekl nám Novák.

Vztah Buranské a Nováka stojí na pevných základech. Přestože jsou oba velmi mladí, hodně toho spolu už zažili. Dvojice se dala dohromady už na škole. Poté, co se odstěhovali z rodného Přerova do Liberce. Zažili spolu i krušné chvilky, když neměli kde bydlet, tak pobývali nějaký čas na hotelu.

Reklama

Další články

Načítám