Hlavní obsah
Článek

Podnikatelka Jana Blochová Macková se od nedělního odpoledne jmenuje White podle svého třetího manžela. V Česku ji proslavilo manželství s politikem Miroslavem Mackem, kterého přistihla při nevěře. Poté se s ním rozvedla. "Jsem ráda, že pan Macek od nynějška už nefiguruje ani v mém příjmení," řekla po svatbě Super.cz.

Paní Jana už má za sebou několik sňatků. "Myslete si, že tři," řekla tajemně. S podnikatelem Blochem se brali ve Švýcarsku na louce. "Bylo to romantické, z dálky zněly i zvonce na krku krav," zavzpomínala. Svatba s Miroslavem Mackem proběhla tajně v Karibiku. Tam se poznala i se svým současným manželem Martynem Peterem Whitem.

"Bylo to na ostrově Antigua. Na místě, kde jsme se poprvé potkali, už jsem byli na předčasné svatební cestě. Švýcarské úřady totiž tak dlouho řešily Martynovu serióznost, až mu vypršely doklady a museli jsme původní termín svatby odsunout. Dovolenou už jsme měli ale zaplacenou," vysvětlila Jana, která je švýcarskou občankou a musí respektovat tamní přísné zákony.

Konání třetí svatby v Martinickém paláci na pražských Hradčanech bylo také až druhou volbou. "Měla jsem vybrané jiné místo, ale nevešlo by se tam sto padesát hostů, které jsem pozvala. Pak mi někdo řekl, že se to tady dá pronajmout," upřesnila. Stálo ji to ovšem horentní částku. "Hlavně to každopádně stálo za to," pochvalovala si novomanželka. Hodně drahé byly i šaty. Měla hned dvoje, Na obřad bělavou róbu od britské návrhářky, na večer zlatavé dlouhé šaty od Beaty Rajské. "Tyl si sehnala sama, ale samotné šaty šily moje švadleny osmdesát hodin. Stálo to opravdu hodně," řekla Super.cz Rajská.

Reklama

Další články

Načítám