Hlavní obsah
Článek

Sophia Loren (89), která dnes zavítala do Prahy, popírá svůj věk nejen svým vzhledem, ale také životní vitalitou. Přestože v září oslaví osmdesáté narozeniny, tak vypadá minimálně o čtvrt století mladší, a ani v nejmenším nepřestává mít zájem o dění kolem sebe. Herečka se prý velmi těší na to, že během finálového večera České Miss bude mít příležitost poznat české osobnosti.

„Jsem velmi ráda, že zde s vámi v Praze jsem. Zítra nás čeká přehlídka překrásných dívek a já jsem za to ráda. I mě soutěž Miss Itálie dala před mnoha lety obrovské příležitosti. Nikdy jsem se nestala Miss Itálie, vždycky jsem skončila druhá. Díky jednomu večeru jsem se potkala s obrovským množstvím lidí a díky tomu jsem se mohla dostat do onoho světa kinematografie," nechala se slyšet na tiskové konferenci Loren.

Italská filmová legenda se v české metropoli zdrží do neděle a nás zajímalo, co by v Praze ráda viděla. „Prahu jsem zatím viděla jen z letadla. Je to nádherné místo. Doufám, že se tady setkám ještě se známými lidmi a lidi z Miss mi ukáží ty nejkrásnější místa," odpověděla na dotaz Super.cz legenda světové kinematografie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám